Küçük Ecrin'den 13 gündür haber yok

Midyat'ta 13 gündür kayıp olan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'u arama çalışmaları sürüyor

MARDİN'in Midyat ilçesinde bakkala gitmek için evden çıkan ve 13  gündür haber alınamayan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'u arama çalışmaları devam  ediyor - Jandarma, AFAD ve köy korucularından oluşan 200 kişilik ekip,  askeri helikopterlerin desteğiyle küçük kızın kaybolduğu bölgede arama  faaliyetlerini yoğunlaştırdı - Ecrin'in dedesi Tunç:  - "Çok  sayıda kişi arayarak, 'kızınızı gördük' dedi. Bütün ihbarları savcılığa ilettik"

Ailesiyle ziyarete gittiği Harmanlı köyünde kaldıkları evden bakkala  gitmek için çıkan ve bir daha haber alınamayan Ecrin'in bulunması için jandarma,  İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeli ve köy korucularından oluşan 200  kişilik ekip, askeri helikopterlerin desteğiyle bölgede arama çalışmalarını  yoğunlaştırdı.

25 Haz 2015 - 15:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber