'Korsanla savaşıyoruz'

Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası üyeleri, yemekli toplantıda buluştular

ALANYA

Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası üyeleri SFA Grubu temsilcileriyle bir araya geldi. Tosmur Kanyon'da düzenlenen yemekli toplantıda odanın üyelerine SFA Grubu'nun ürünleri de tanıtıldı. Toplantıda konuşan Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Tuğran Sağlamel, odanın faaliyetlerinin aksamadan devam etmesi, üyelerin sorunlarına çözüm aranması için birçok kurumla görüşmeler yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini söyledi. Sağlamel, "Elektrikçi ve sıhhi tesisatçı üyelerimizin en büyük sorunlarından biri olan korsan tabirini kullandığımız vergi ve oda kaydı olmadan çalışan kişilere karşı önlemler alınması için görüşmeler yaptık. Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Kanalizasyon Daire Başkanı Necdet Erol ile yapılan görüşme neticesinde yapımı tamamlanan binanın ön iskan, kanalizasyon ve foseptik bağlantısı aşamasında inşaatı yapan sucunun oda faaliyet ve vergi kaydının olması sorgulanacak. Seyyar tesisatçının yaptığı yerin bağlantısı yaptırılmayacak" dedi. Daha sonra SFA Grubu ürünleri tanıtıldı. Tanıtımın ardından oda tarafından üyelere ve SFA Grubu temsilcilerine yemek verildi.

12 Şub 2015 - 18:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber