Köpeğin kovaladığı çocuk otomobilin altında kaldı

Karaman'da sokak köpeğinin saldırısından kaçmaya çalışan çocuk, otomobilin altında kaldı. O anlar kameraya yansırken sürücü ise olay yerinden kaçtı

KARAMAN'DA sokak köpeğinin saldırısından kaçmaya çalışan çocuğa otomobil çarpıp kaçtı. Bu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
3 ARKADAŞ SOKAK KÖPEĞİNİN SALDIRISINA UĞRADI
Olay, dün akşam saatlerinde Tabduk Emre Mahallesi Doktor Halil Cin Caddesi üzerinde meydana geldi. Muhammet Ç.(13), iki arkadaşıyla birlikte caddede yürüdükleri sırada, sokak köpeğinin saldırısına uğradı.
KÖPEKTEN KAÇARKEN OTOMOBİL ÇARPTI
Köpeğin ısırmaması için arkadaşlarıyla kaçmaya başlayan Muhammet Ç.'ye, sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir otomobil çarparak kaçtı. Bu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI
Otomobilin çarpması sonucu savrularak yere düşen çocuğun yardımına çevredeki vatandaşlar ile yoldan geçmekte olan diğer sürücüler koştu. Yerde acı içinde kıvranan çocuk, vatandaşların çağırdığı ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, çocuğa çarparak kaçan araç ve sürücüyü tespit etmek için çalışma başlattı.
SÜRÜCÜLER ARAÇLARIYLAÇOCUĞUN ETRAFINI SARARAK KORUMA ALTINA ALDI
Kazada cadde ortasında yaralı vaziyette yatan çocuğa başka bir aracın çarpmaması için oradan geçmekte olan sürücüler, araçlarıyla çocuğun etrafını sararak korumaya alması dikkatlerden kaçmadı. Çocuğu kovalayan köpekte bir süre durarak olayı izledi.

14 Haz 2018 - 16:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber