Konservatuar öğrenci bekliyor

Alanya Belediye Konservatuarı yeni eğitim yılına 4 Kasım'da başlayacak

 ALANYA Belediye Konservatuarı, yeni eğitim yılına 4 Kasım 2013 tarihinde başlayacak. Konservatuara giriş sınavları ise 7-8 Ekim tarihleri arasında iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek. Konservatuara girmek isteyenlerin başvurularını 5 Ekim 2013 tarihine kadar Alanya Kültür Merkezi Öğrenci İşleri'ne yaptırması gerekiyor. Başvuru için ön kayıt yaptırmak ve sınav yönergesini almak mecburi. Gündüz verilen kurslara devam edemeyecekler için haftada iki gün akşam saatlerinde oyunculuk ve diksiyon kursları verilecek. Ön kayıt için gerekli olan şartlar ise şöyle açıklanıyor: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, lise ya da dengi bir okuldan mezun olmak. Ayrıca, açık lisede eğitimi devam eden öğrenci başvuruları da kabul edilecek. 30 yaşı doldurmamış olmak.

03 Eyl 2013 - 00:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber