Kızılçaşehir suya kavuştu

Su problemleri çözülen Alanya'nın Kızılçaşehir Mahallesi sakinleri, bayramı huzur içinde sorunsuz geçirmenin mutluluğunu yaşadı

YAZ başından buyana susuzluk yaşayan mahalle sakinleri adına bir açıklama yapan Engin Alataş, “Biz teşekkür etmeyi de eleştirmeyi de biliriz. Doğru yapılanın yanında yanlış yapanında karşısında durmayı görev edinmiş bir vatandaşım. Uzun yıllardır su sıkıntımız mevcuttu. Geçmiş dönemlerde bu sorunu bir türlü çözememiştik, bu yaz başı sorun hat safhaya ulaştı dolayısıyla sorumlu olan kişileri eleştirmiştim. Eleştirinin amacı iyi olanın değerini ortaya koymak, iyi olmayan ve kötüye fırsat vermemektir.

Bölgede yaşayan aileler olarak sorunumuzu dile getirdik. Alanya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın sabırla sorunlarımızı dinlemesi ve dile getirmesinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. CHP’li Alanya Belediyesi  Meclis üyesi Erkan Demirci’yi izlerken gelecek için umutlandığını ifade eden Alataş, “Sayın Demirci, sabah erken den su sorununu çözmek adına güneşin altında saatlerce bekledi. Çalışmaları takip edip, sonuçlandırdı. Bölge halkı olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

19 Ağu 2019 - 22:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber