Kiraz nine konteyner evine kavuştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat’ın Çaltepe Mahallesi’nde çökmek üzere olan derme çatma evinde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Kiraz Kılınç’a konteyner ev yardımında bulundu

Kiraz nine konteyner evine kavuştu
Haber albümü için resme tıklayın

ANTALYABüyükşehir Belediyesi ilçelerde yardıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Manavgat’ın Çaltepe mahallesinde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Kiraz Kılınç’ın yardım talebine Büyükşehir Belediyesi kayıtsız kalmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatı ile Kiraz Kılınç’a konteyner ev yardımı yapıldı.

Yeni evini çok beğendi 
Kiraz ninenin çökmek üzere olan evi yıkılarak yerine konteyner ev yerleştirildi. Konteyner ev için beyaz eşya, kanepe gibi eşyalar da temin edildi. Başkan Menderes Türel’e teşekkür eden Kiraz Nine, yıkılmak üzere olan evinde zor günler geçirdiğini ifade ederek yeni evini çok beğendiğini söyledi.

24 Eki 2018 - 14:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber