Kerimcan Durmaz 20 kişiden dayak yedi

Samsun'da bir gece kulübünde meydana gelen saldırıda 'sadece ayağım burkuldu' diyen Kerimcan'ın ölümden döndüğü ortaya çıktı

SOSYAL medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın Samsun’da sahne aldığı mekanda arbede çıktığı haberi ortaya çıktıktan sonra Durmaz’ın ağır yaralandığı haberleri geride bıraktığımız gün magazin gündeminin önemli maddelerinden biri olmuştu. Kerimcan Durmaz, bir magazin programına canlı telefon bağlantısıyla katılarak olayın abartıldığını sadece bileğinin burkulduğunu söylemişti. Ancak yaşananların bu kadar basit olmadığı ertesi gün ortaya çıktı. Mekanda yaşanan arbedenin merkezinde Kerimcan Durmaz’ın olduğu ve bu saldırı sonrasında Durmaz’ın ağır yaralandığı ortaya çıktı.


10-15 KİŞİ DAYAK ATTI
Renkli Sayfalar’ın haberine göre mekana Kerimcan Durmaz’ı izlemeye gelen kalabalık bir gruptan sadece dördü yaşı tuttuğu için alınmış. Kerimcan performansını sergilediği sırada, kalabalık gruptan içeriye girebilen dört kişiden biri Kerimcan’ın dj kabinine şişe fırlatmış. Bu beklenmedik olay karşısında Kerimcan arka taraftan kaçmak yerine kendisini koruyacaklarını düşündüğü seyircilerin arasına inmiş ve ön kapıya yönelmiş. Ancak dışarıda kendisini bekleyen ve yaşları 15 ile 17 arasında değişen 10-15 kişilik grup menajeri ve bir arkadaşıyla kulüpten dışarıya çıkan Kerimcan’a saldırmış. Yüzüne ve vücudunun pek çok yerine darbe alan Kerimcan’ın kaşı patlamış ve burnu kırılmış. Bir arkadaşının sırtında bir avmnin içinde bulunan mekanın otoparkına inen Kerimcan Durmaz ve arkadaşları polisin gelmesiyle buradan ayrılabilmiş.

ANNE VE BABASI KERİMCAN’IN BAŞINDAN AYRILMIYOR
Olay sonrası İstanbul’da bir hastanede tedavi altına alınan Kerimcan Durmaz’ın gün içinde taburcu edilmesi bekleniyor. Magazin muhabirlerinin mikrofonlarına konuşan Kerimcan’ın annesi, her ne kadar oğlunun hiçbir şikayeti olmadığını söylese de yüzündeki ifade durumun ciddiyetini ortaya koyuyordu.

02 Ara 2016 - 10:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber