Kaymakamdan sağduyu çağrısı

Alanya İskelesi’nde yaşanan bariyer krizi, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında yapılan toplantı ile masaya yatırıldı. Kaymakam Tanrıseven, taraflara sağduyu çağrısı yaptı

ALAB

İskelesi’nde yaşanan bariyer krizi, AlanyaKaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında yapılan toplantı ile masaya yatırıldı. Kaymakam Tanrıseven, taraflara sağduyu çağrısı yaptı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı sonrası bir açıklama yapan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Balıkçı Barınağı ile ilgili Alanya Belediyesi ve Su Ürünleri Kooperatifi’nin farklı görüş ortaya koyduklarını belirtti. Kaymakam Tanrıseven, sorunun çözümü konusunda Su Ürünleri Kooperatifi ve Alanya Belediyesi’nden görevli teknik personel ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü ve Milli Emlak Müdürü’nün de katılacağı bir toplantı yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi. Kaymakam Tanrıseven, yapılacak olan bu toplantıda Su Ürünleri Kooperatifi’nin Balıkçı Barınağı ile ilgili yapacağı tesislerin yerinin belirleneceğini ve daha sonra bu konunun bir üst kurulda görüşüleceğini belirtti. Tanrıseven, çalışmalar sonuçlanıncaya kadar iskelede herhangi bir çalışma yapılmayacağını, ayrıca ifade etti.

TURİZME ZARAR VERMEYELİM”

Kaymakam Tanrıseven

, yaklaşan turizm sezonu öncesi Alanya’nın bu tür sorunlarla anılmaması gerektiğini, dün yaşanan manzaranın Alanya’ya yakışmadığını ifade etti. Kaymakam Tanrıseven,“Yaşanan sorunun çözümü için bizler de azami çaba sarf edeceğiz. Alanya’nın marka değerini düşürmeyelim. Kurumlar arası işbirliği ve karşılıklı istişare ile bu sorunlar çözülebilir” dedi.  Alanya Belediyesi ve Su Ürünleri Kooperatifi’nin bu süreçte diyalog ve istişare halinde olmalarını gerektiğini söyleyen Kaymakam Tanrıseven, kendilerinin de bu süreçte denetim ve gözetim yapacaklarını ifade ederek, herkesi sağduyuya davet etti. Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Tanrıseven’in yanı sıra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Milli Emlak Müdürü Ömer Ertüzün, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, Liman Başkanı Edip Ballıkaya, Su Ürünleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Sipahioğlu ve diğer yetkililer katıldı.

27 Mar 2015 - 08:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber