'Kavşakları halka neden sormuyorlar'

Büyükşehir Belediyesi'nin Ticaret Lisesi ve Telekom Kavşağı'na yapacağı çalışmanın halka sorulmadığını söyleyen Takavüt, "Bu da oldubittiye getiriliyor" dedi.

Haber: Alper KUTAY

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavüt, Türkiye ve Alanya gündemine ilişkin açıklamalarda bulunarak, Alantur Hotel'in kapanmasının üzücü bir durum olduğunu ve Türkiye'ye kattığı olumsuz imajı değerlendirdi. Takavüt, "Önceliğimiz hep Alanya turizmi oldu. Alanya'nın simgesi olmuş Alantur Hotel kapatma kararı aldı. Alantur Hotel'in kapanması, Türkiye'de turizmin geldiği noktayı göstermektedir. Bu durum aslında Alanya için eksi nottur. Türk Lirası'nın değer kaybetmesi, terör saldırıları, işsizlik, barış ortamının ve ifade özgürlüğünün olmaması, çözülmesi gereken öncelikli sorun olması gerekirken, halk ve medyaya ambargo uygulanırken, anayasa değişikliği görüşülmektedir. Anayasanın içeriği neden halka açılmıyor? Neden halktan uzak görüşülüyor, neden araştıranlar polisle karşı karşıya geliyor? Bu anayasa ile TBMM, resmen cumhurbaşkanının arka bahçesi haline getirilmek istenmektedir. Halkın kendi geleceğine ve demokrasisine sahip çıkması büyük önem arz etmektedir. Meclis TV yayına kapatılmamalıdır. Geniş halk kitleleri görüşmeleri izlemekten mahrum bırakılıyor. Seçimler de tam bir muamma. Bir kabinde üç vekil birden oy kullanıyor" dedi.
'HANİ HALKA SORACAKTINIZ?'
Telekom ve Ticaret Lisesi kavşağına Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları'nın ortak çalışmasıyla 56 milyar TL'ye yapılacak olan kavşak çalışmalarını da eleştiren Takavüt, "Katlı kavşaklara yakında başlanacağı söyleniyor. Ama buraların tanıtımı yapılmadı ve halkın görüşü alınmadı. Her fırsatta 'Halka soracağız' diyenler şimdi neredeler? Bu yollar her ne kadar çevreyolu da olsa şehir içinde kaldılar. Orada oturan halka sormadan bunu nasıl planlarsınız? Halk ne istiyorsa onu yapalım. Biz yapılan elektrik, su ve yol gibi hizmetlerin karşısında değiliz. Ancak halktan kaçırılarak, saklanarak, oldu bittiye getirilmeye çalışılıyor gibi bir izlenim ediniyoruz" diye konuştu.

11 Oca 2017 - 21:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Alanyali - By takavit;kazma vurulmadan tanıtıma başlasalar bu kez de iş yapmadan reklam yapıyorlar diyorsunuz.size yaranilmaz.bunu halka sorsalar memleketini seven chp liler bile yapılsın der.bu proje zaten halkın talebi doğrultusunda hazırlandı.tabi siz adı üstünde her şeye muhalafetsiniz. Fesadinizdan kudurun...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 21:05

Çorum Haber