Kafes'in çekimleri tamam

Marla Yapım, 'Herşey Yolunda' adlı sinema filminden sonra Antalya'nın ikinci yerli filminin çekimini Alanya'da tamamladı

'

KAFES

'

adı verilen uzun metrajlı filmin sahnelerinin çekimi, ilçenin farklı mekânlarında gerçekleşti. Film, önce 'Altın Portakal Film Festivali'nde, ardından 'Berlin Film Festivali'nde, son olarak da 'Altın Koza Film Festivali'nde gösterime girecek. Yönetmenliğini Marla Yapım'ın sahibi Serdar Bardakçı'nın üstlendiği 'Kafes'in senaryosunu Göksal Kaynak ile Ruteba Tatlı yazdılar. Filmde, Kırmızı Kalem Tiyatro Sanat Yönetmeni Kutsal Kaynak, 'Karadayı' adlı televizyon dizinde halen oynayan Deniz Şen, Deniz Hamzaoğlu, 'Beni Affet' adlı dizide oynayan Gaye Turgut ile Deniz Kaynak rol aldılar. Filmin çekimi iki ayda tamamlandı. Kaynak, 'Her Şey Yolunda' adlı filmde de başrolde oynamıştı.

24 Tem 2014 - 19:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber