'Kadın meclisi tüm kadınlara yönelik'

ALANYA Kent Komseyi Kadın Meclisi üyeleri dayanışma ve kaynaşma amacıyla biraraya geldi.

Erkan UYSAL
İskeledeki Harbour Restoran'da gerçekleştirilen etkinliğe Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Tülin Bozoğlu ve çok sayıda kişi katıldı. Bozoğlu, gönüllülük esasıyla faaliyette bulunan kadın meclisinin ayrım gözetmeksizin Alanya'da yaşayan tüm kadınlara yönelik olduğunu söyledi. Bozoğlu, "Öncelikli olarak kentte katılımcı, daha bilinçli, sosyal, kendini daha iyi ifade edebilen, girişimci, araştıran, üreten kadınlarımızın çoğalmasını arzu ediyoruz. Bu hedefte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kadına yönelik olarak uygulanan şiddet, istismar bitmiyor. Buna karşı bir duruşun oluşması, kent ve kadın sorunları ile kadınların kentsel yaşamda daha aktif olarak katılmaları, yaşadıkları kenti sahiplenmeleri, kadınlara karşı yapılan her türlü ayrımcılığa ve aileiçi şiddete karşı bir duruşun oluşmasına yönelik çalışıyoruz. Kadınlarımızla ilgili olarak 'Şu da olsaydı, bu da böyle yapılsaydı' tarzındaki düşüncelerimiz varsa, bunların hayata geçirilebileceği bir platformdur kadın meclisimiz" dedi.

#

23 Şub 2013 - 15:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber