Kabin memuru uçaktan düştü

Dubai Havalimanı’nda talihsiz bir kaza meydana geldi. Kabin memuru uçaktan düştü

DUBAİ-Perm seferini yapmaya hazırlanan Ural Airlines'e ait A321-200 tipi yolcu uçağı kalkış hazırlıkları yaptığı sırada merdiven sürücüsü hızını hesaplayamayarak uçağın içine girdi. Bu sırada merdivenin uçağa yanaşmasını bekleyen kabin memuru 9 metre yüksekten yere düştü. Düşen kabin memuru ciddi bir şekilde yaralanırken, tedavi için hastaneye kaldırıldı.
Yaşanan olay sonrası uçak seferden alınırken, yerine A320-200 tipi bir uçak gönderdildi. U6-806 sefer sayılı uçuş yaklaşık 14 saat gecikmeli olarak yapılabildi.
Ural Airlines havayolu şirketinin İtar Tass Ajansı’na yaptığı açıklamada “Uçak ile peronun çarpışması sırasında havayolu şirketi hostesi düştü. Şu an yaralanan bu kişi Dubai Hastanesi’nde tedavi ediliyor. Olay yerinde özel bir komisyon inceleme ve araştırma çalışması başlattı. Perm’e gerçekleşmesi gereken uçak seferi için yedek bir uçak gönderildi” ifadelerine yer verildi.

18 Şub 2014 - 11:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber