İngiliz Gazetesinden şok Türkiye iddiası

İngiliz Daily Mail gazetesi, Sultanahmet bombacısı Diana Ramazanova ile Paris'teki süpermarket baskınında öldürülen Amedy Coulibaly'nin aranan eşi Hayat Boumeddiene'nin İstanbul'da farklı tarihlerde aynı otelde kaldıklarını yazdı

İNGİLİZ

Daily Mail gazetesi aralık ayında Sultanahmet'te intihar saldırısı düzenleyen Çeçen asıllı 18 yaşındaki Diana Ramazaova'nın Norveç asıllı IŞİD'li cihatçı eşi Abu Aluevitsj Edelbijev ile Türkiye'den Suriye'ye geçerek IŞİD savaşçılarına katıldıklarını ve Edelbijev'in bir süre sonra Suriye'de öldürüldüğünü aktardı. Gazete ayrıca, Ramazaova 'nın 26 Aralık'ta sınırdan yeniden Türkiye'ye geçtiği ve 11 gün İstanbul'daki bir otelde konakladığını öne sürdü.

Daily Mail bugünkü haberinde de Paris'teki süpermarkete baskın düzenleyen Amed Coulibaly'nin imam nikahlı eşi 26 yaşındaki Hayat Boumeddiene'nin 2 Ocak'ta Madrid'den Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelerek, İstanbul'daki yine aynı otelde 2 gece konakladığını yazdı. Kaldığı otelin odalarından fotoğrafların yayınlandığı haberinde, Boumeddiene'nin odasının duvarında asılan Eyfel Kulesi resminin de bulunduğuna dikkat çekti.

17 Oca 2015 - 17:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber