İlkyardım kursları tamamlandı

ALTİD ve ALÇED işbirliğiyle otellere yönelik cankurtaran eğitim kurları düzenlendi

 ALANYA Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Çevre Eğitim ve Mavi Bayrak Derneği (ALÇED) işbirliğiyle otellere yönelik bronz (havuz için) ve gümüş (plaj için) sertifikalı cankurtaran eğitim kursları düzenlendi. ALTİD tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bugüne kadar, 9-12 Nisan, 25 Nisan-2 Mayıs, 21-28 Mayıs, 5-12 Haziran ve 22-29 Haziran tarihlerinde bronz ve gümüş sertifikalı eğitim kurslarında toplamda 36 bronz, 23 bronz+gümüş sertifika, ayrıca 16 bronz ve 16 gümüş vizesi yapılmıştır. Öte yandan 5-8 Haziran ve 12/15 Haziran tarihlerinde düzenlediğimiz temel ilkyardım eğitim kursu ile toplamda 27 kişi Sağlık Bakanlığı onaylı ilkyardım kimlik ve sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

16 Tem 2013 - 23:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber