İhale gündemde

Alanya Belediye Encümeni, yıllık muhammen bedeli 150 bin TL olan Avsallar Belediye Çay Bahçesi'ni Ağustos ayının ilk haftasında ihaleye çıkarıyor

 ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in onayıyla belediyenin 16 taşınmazı 7 Ağustos'ta ihaleye çıkarılacak. Mahmutlar Mahallesi’ndeki lunapark alanını 5 yıllığına 22 bin 500 TL muhammen bedelle ihale edecek olan Belediye Encümeni'nin ihale edeceği taşınmazlar arasında, Avsallar'daki Belediye Çay Bahçesi de var. Avsallar'da çay bahçesini açık artırma usulüyle kiraya verecek olan Belediye Encümeni, buranın muhammen bedelini de 20 bin TL olarak belirledi.

ÖNEMLİ GELİR ELDE EDİLECEK

Avsallar Mahallesi’ne bağlı İncekum Caddesi'ndeki çay bahçesini de 22 bin TL muhammen bedel ile 5 yıllığına kiraya verecek olan Belediye Encümeni, Damlataş Mağarası'nın yanındaki tuvaleti de yıllık 8 bin TL ücretle kiraya verecek. Çarşı Mahallesi'ndeki Belediye Çay Bahçesi’ni 150 bin TL muhammen bedelle kiraya çıkaracak olan Belediye Encümeni, Yaylalı Mahallesi'nde 8 bin metrekarelik tarım arazisini 9 bin 600 TL'ye kiraya çıkarıyor. Encümen, Kızlarpınarı Mahallesi'ndeki bir taşınmazı da yıllık 30 bin TL muhammen bedelle ihaleye çıkaracak.

20 Tem 2014 - 23:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber