‘Huzur istiyoruz’

Sokaklarda yaşanan gerilimin ardından siyasilerle de bir araya gelen Kaymakam Tanrıseven, ortak deklarasyona sahip çıkılmasını istedi

ALANYA genelinde yaşanan olumsuz olayların ardından Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, AK Parti, CHP ve MHP ilçe temsilcileriyle bir araya geldi. Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen ve Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka'nın da hazır bulunduğu toplantıda siyasi parti temsilcilerinden sağduyu çağrısına tam destek çıktı.

Alanya’da yaşanan son olayların değerlendirildiği toplantıda, Kaymakam Tanrıseven, siyasi parti temsilcilerinden yayınlanan ortak deklarasyona sahip çıkarak sağduyulu davranmalarını ve üyeleriyle de bu konuda istişare etmelerini istedi.

'HUZURA İHTİYAÇ VAR'

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Pınar Vural ve MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk, ortak deklarasyonu ve sağduyu çağrısını tamamen desteklediklerini belirttiler. Siyasiler Alanya’nın huzura ve güvene ihtiyacı olduğunu ve her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade ettiler. Siyasi parti temsilcileri yapılan çalışmalarda devletin yanında olduklarını, Alanya’ya ve devlete zarar verebilecek hiçbir eylem ve davranış içerisinde olmayacaklarını aktardı. Devlet ile işbirliği içerisinde olacaklarını ve bu konuda üzerlerine düşeni yapacaklarını paylaşan siyasiler, bu konuda kimsenin şüphesinin olmamasını belirtti. Tanrıseven de siyasi parti temsilcilerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

PAZARA DİKKAT 
Sosyal medya üzerinde yeni bir organizasyon hazırlığından söz edilmeye başlandı. İddiaya göre, geçen Pazar olduğu gibi önümüzdeki Pazar günü de müthiş bir kalabalık saat 18.30'da Atatürk Anıtı önünde buluşarak harekete geçecek. Bu kalabalığa Manavgat ve Serik'ten gelecek kişiler de katılacak. Ancak polis yetkilileri, tüm önlemlerin alındığını ve yeni bir girişimin sert tedbirlerle başlamadan bitirileceğini vurguluyor.

'BİNDİĞİMİZ DALI 

KESİYORUZ'

TGF Genel Başkan Yardımcısı ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı çağrıda "Sokaklarda toplaşmalar sürdükçe Alanya'da yaşam normale dönmez. Bindiğimiz dalı kesiyoruz. Huzur kentiyiz masalıyla kendimizi avutuyoruz" dedi.

18 Ağu 2015 - 23:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber