GZP uçuşlarına rüzgar engeli

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı ve fırtına, ulaşım çilesini de beraberinde getirdi. İstanbul Atatürk Havalimannı’ndan GZP'ye seferi olan Türk Havayolları, kötü hava şartları nedeni ile GZP'ye seferini gerçekleştiremedi

TÜRKİYE'NİN

etkisi altına alan kar yağışı ve fırtına, ulaşım çilesini de beraberinde getirdi. İstanbul Atatürk Havalimannı’ndan  GZP'ye seferi olan  Türk Havayolları, kötü hava şartları nedeni ile GZP'ye seferini gerçekleştiremedi. 09.05'te İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Gazipaşa-Alanya (GZP) Havalimanı'na hareket edecek olan Türk Havayolları (THY) uçağı, yoğun hava muhalefeti  ve rüzgar nedeniyle seferini gerçekleştiremedi. 09.05 seferini gerçekleştiremeyen THY‘nin yolcularının ise Atatürk Havaalanı'nda bekleyişi sürüyor. Bilgi almak için GZP'yi arayan yolcular "Rüzgar yok, inişe uygunuz" yanıtını alınca isyan ettiler.

09 Oca 2015 - 11:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber