Güney sohbet konuğu oldu

'Benim Mahallem' sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen 'Salı Sohbetleri'nin bu haftaki konuğu Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney oldu

 TEVFİK Hoca Alanya Evi'ndeki toplantıya Alanya Kaymakamı Özdemir’in eşi Ayşe Özdemir ile vatandaşlar katıldı. Burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Güney, koordinatörlük faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Koordinatörlüğün Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Alanya'ya gelecek olan hizmetlerin hızlandırılması konusunda bir köprü görevi gördüğünü söyleyen Güney, “Alanya Koordinatörü olarak Büyükşehir Belediyesi'nin gelecek olan hizmetlerinin vatandaşa çok daha hızlı şekilde ulaşmasını sağlayabilmek amacıyla kurulmuş bir birimi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum” dedi. Güney, İlçe Koordinasyon Birimi'nin kuruluş aşamasında Alanya'da birçok tartışmalara konu olduğunu söyledi.

‘SAYIN TÜREL ALANYA’YI ÇOK SEVİYOR’

Güney, “Benim siyasetten gelmiş olmam, muhalefet partilerinin tepkisine neden oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel Alanya'ya geldiğinde bu sistemin tamamen vatandaşın lehine olan bir sistem olduğunu anlattı. Biz de bunu her konuşmamızda söyledik. Belki bu zamana kadar bir kaç olumsuzluk gördük ancak önümüzdeki süreçte tüm sıkıntılar giderilecek ve sistem oturduktan sonra artık herhangi bir sıkıntı yaşanmayacak” dedi. Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir’in eşi Ayşe Özdemir'in öncülüğünde kurulan 'El Üstünde Kimin Eli Var' sosyal platformu tarafından hazırlanan 'Benim Mahallem' sosyal sorumluluk projesinin sondan bir önceki konuğu Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney oldu.

17 Eyl 2014 - 00:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber