Güneşin Kızları 25. son bölümünde şok

Ekranların büyük beğeniyle izlenen Güneşin Kızları dizisi dün akşam son bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Heyecan dolu son bölümü ile Güneşin Kızları'nda olayları ardın arkası kesilmedi. Gündeme bomba gibi düşen sahneleriye kaldığı yerden devam eden Güneşin Kızları 25. son bölüm tüm detayları haberimizde

Kanal D

ekranlarında güçlü kadrosu ve farklı senaryosuyla dikkat çeken Güneşin Kızları yepyeni bir bölüm ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Heyecanla beklenen Güneşin Kızları 25. son bölümde heyecan doruktaydı. Şok gelişmelerin yaşandığı dizide bu hafta Ali ve Haluk arasında neler yaşandı? Detaylar haberimizde...

Kadrosuna katılan yeni isimleri ve giderek artan heyecan dozuyla ekrana kilitleyen Güneşin Kızları son bölümde heyecan doruktaydı. Pazartesi akşamlarına damgasını vuran Güneşin Kızları 25. son bölümde şok yaşandı.  Başrollerini; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş ve Berk Atan gibi isimlerin paylaştığı Güneşin Kızları son bölümü ve tüm detaylar haberimizde..

Güneşin Kızları dizisi saat kaçta?

Ekranların sevilen dizisi Güneşin Kızları'nın yayın saati değiştirildi. Peki Güneş'in Kızları dizisi saat kaçta?

Başrollerini Evrim Alasya, Emre Kınay, Burcu Özberk, Hande Erçel, Tolga Sarıtaş, Berk Atan ve Miray Akay gibi isimlerin paylaştığı 'Güneşin Kızları'nın dizisinin yayın saati değişti. Kanal D'nin sevilen dizisi bugünden itibaren 21.00'de başlayacak. Dizinin yayın saatinin değişmesinin nedeni olarak, 'İlker Ayrık'la 1-0' programının yayın saati gösteriliyor.

08 Ara 2015 - 18:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber