Gül’e doktor gelin geliyor

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün büyük oğlu Ahmet Münir Gül, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Zehra Ayşe Karadere ile sözlendi.

ABDULLAH

ve Hayrünnisa Gül çifti cumartesi günü sessiz sedasız Bursa’ya geldi. Gül, aslen Kayserili olan ve Bursa’da tekstil işleri yapan Abdullah Karadere’nin hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıfında okuyan kızı Zehra Ayşe Karadere’yi oğlu Ahmet Münir Gül’e istedi. Karadere ailesinin merkez Nilüfer İlçesi Çamlıca Mahallesi Gümüşkent Sitesi’ndeki evlerinde gerçekleşen törende, söz yüzüklerini de Abdullah Gül taktı.

Zehra Karadere’nin okulda kurulan Hacettepe Üniversitesi Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu’nun başkanı olduğu ve bu yıl Hacettepe Tıp Fakültesi’nden mezun olmasının beklendiği belirtildi.

10 Mar 2015 - 10:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber