Gül çifti İstanbul'da

Gül, İstanbul'da "devletin onuru, milletin gururu" sloganıyla karşılandı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünissa ve çocuklarıyla birlikte, özel uçak "CBK" ile saat 20.45 sıralarında İstanbul'a geldi. Gül'ü, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve öteki ilgililer karşıladı. Gül, havalimanı önünde de, çoğunluğu İstanbul'daki Kayserili dernek ve federasyon üyelerinin oluşturduğu yaklaşık 150 kişilik bir grup tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Gül, "Devletin onuru, milletin gururu" şeklinde slogan atan hemşehrilerini selamlayarak, ellerini sıktı. Kayserili hemşehrileri de Gül çiftine çiçek sundu.

"HEP GÖRÜRSÜNÜZ, TAKİP EDERSİNİZ..."

Abdullah Gül, gazetecilere yaptığı kısa açıklamada da, "Devraldığımız Cumhurbaşkanlığı'nı şerefle yaptım. Şimdi de şerefle, değerli, sevgili arkadaşıma devretmiş oldum. İnşallah bundan sonra memleket için her şey hayırlı olur. Her şeyin çok daha iyi olacağına inanıyorum" dedi. Gül, "Tekrar siyasete dönecek misiniz?" sorusuna ise "Hep görürsünüz, takip edersiniz. İstanbul'dayız artık. Ankara'ya Allahaısmarladık dedik, geldik" yanıtını verdi. Gül Ailesi, daha sonra, sivil plakalı bir otomobille Tarabya'daki Huber Köşkü'ne hareket etti.

29 Ağu 2014 - 00:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber