Görüş adaylığını bugün açıklıyor

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı’nın 12 Şubat Pazar günü Alanya Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştireceği ilçe kongresinde başkan adayı sayısı bugün ikiye çıkıyor.

Alper KUTAY
 Mevcut MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar’ın aday olduğunu açıklamasının ardından, Alanya Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi İbrahim Görüş’ün de bugün düzenleyeceği geniş kapsamlı bir basın toplantısı ile parti tabanına ve kamuoyuna başkan adayı olacağını açıklayacağı öğrenildi.
‘YERİNE BİNER GEÇECEK’ İDDİASI
Görüş’ün başkan adayı olduktan sonra meclis üyeliği görevinden istifa edip etmeyeceği henüz netlik kazanmazken, istifa etmesi halinde ise yerine; 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde MHP’nin Alanya Belediye Başkan Adayı olan Avukat Osman Doğan’ın listesinin üçüncü sırasında yer alan Doktor Tahsin Biner’in geçmesi bekleniyor. Öte yandan siyasi kulislerde konuşulan bir başka iddiaya göre ise, Görüş 7 Şubat Salı günü yapılacak olan ve Teleferik Projesi’nin oylanacağı meclis toplantısına katılacak.
DELEGELERİ ZİYARET EDECEK
12 Şubat’ta başkan seçilmesi halinde meclis üyeliğinden istifa edeceği ileri sürülen Görüş’ün, başkan olamaması durumunda ise görevine devam edeceği belirtiliyor. Bu arada bugün saat 13.00’de MHP İlçe Teşkilatı bürosunda başkan adaylığını açıklayacak olan İbrahim Görüş’ün Osman Doğan’ın ricası üzerine başkan adayı olduğu ve bugünden itibaren Alanya merkez ve beldelerdeki delegelerle akşam toplantıları yaparak projelerini açıklayıp destek isteyeceği de gelen haberler arasında.

#

23 Oca 2012 - 00:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber