Gökbel’de geri sayım sürüyor

Alanya Belediyesi, geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali’ne hazırlanıyor. Bu yıl 11. kez 1 ve 2 Ağustos'ta düzenlenecek olan Gökbel Güreşleri'nin sanatçı konuğu ise Volkan Konak olacak.

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında önceki hafta belediye birim amirleri ile Spor Müdürlüğü ofisinde Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali toplantısı gerçekleştirilmişti. Toplantıda, alanın hazırlığı ve etkinliğin kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmesi adına fikir alışverişinde bulunulmuştu. Her yıl daha iyi ve daha kapsamlı düzenlenen Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali’nde bu yıl Volkan Konak’ın konser vereceği açıklandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Ata sporumuz olan güreşi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali’nin bu yıl 11.'sini düzenleyeceğiz. Vatandaşların daha iyi vakit geçirmesi için büyük bir çalışma başlattık. Başkan yardımcıları ve ilgili birim amirleriyle toplanarak festivalin en iyisini yapmak için hazırlıkları gözden geçirdik. Gökbel Güreş Festivali’nde 1 Ağustos Cumartesi günü ünlü sanatçı Volkan Konak’tan muhteşem bir konser dinleyeceğiz. 2 Ağustos Pazar günü ise Türkiye genelinden katılan pehlivanlardan çekişmeli yarışlar izleyeceğiz" dedi.

14 Tem 2015 - 15:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber