Genç kız yardım bekliyor

MERSİN’İN Bozyazı ilçesine bağlı Sıcakyurt Mahallesi'nde omurga eğilmesi yüzünden yatağa mahkum olan Zeynep Bolluk tedavisi için hayırseverlerden yardım bekliyor. Babası Ahmet Bolluk'u 13 sene önce iş kazasında kaybeden Zeynep, annesi ve kız kardeşi ile yaşıyor.

Birkaç yıl öncesine kadar rahatlıkla yürüyen 21 yaşındaki Zeynep, sonradan tamamen yatağa mahkum oldu. Şu anda ihtiyaçları annesi tarafından karşılanıyor. Tedavi için gittikleri hastanelerde omurga eğilmesi teşhisi konulan Zeynep'e Mersin Devlet Hastanesi tarafından tüm vücut fonksiyonlarının yüzde 98'ini kullanamaz raporu verildi. Tedavi için üniversite ve ihtisas hastanelerine giden Zeynep sağlıklı bir sonuç alamadı. Bozyazı'nın yardımsever vatandaşlarından Ahmet Ok, Zeynep'i tedavi için Mersin, Anamur, Bozyazı ve Alanya'daki bir çok hastaneye götürdü ancak o da çare olmadı. Mersin, Ankara, Antalya ve İstanbul gibi birçok hastaneye yapılan müracaat sonucunda sadece İstanbul'dan mutlu bir haber alındı. Ancak İstanbul'daki hastaneden de ameliyat bedeli olarak 40 bin lira istendi. Bu parayı karşılayamayan aile şimdi hayırseverlerden destek bekliyor. Yeşil kartla bazı ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten anne Ayşe Bolluk, kızının çektiği ağrılardan dolayı gece gündüz inlediğini ve uyuyamadığını belirterek, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım beklediğini söyledi. Rahatsızlığı nedeniyle iki yıldır yatağa ve tekerlekli sandalyeye mahkum yaşayan Zeynep de bir an önce sağlığına kavuşmak ve diğer arkadaşları gibi eğitimini tamamlamak istediğini ifade etti.

#

21 Oca 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber