Fenomen diziye 1 milyar dolarlık dava!

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Escobar ailesi Netflix'e 1 milyar dolarlık dava açtı. Aile, gerekçe olarak Pablo Escobar isminin ve ailelerine dair birçok detayın izin alınmadan 'Narcos' dizisinde kullanmasını gösterdi. İzinsiz kullanılan ayrıntılar Netflix'e pahalıya mâl olabilir

escobar-ic
Haber albümü için resme tıklayın

PABLOEscobar'ın kardeşi Roberto de Jesus Escobar Gaviria, Netflix'e Escobar’ın hayatının anlatıldığı Narcosdizisi nedeniyle, 1 milyar dolar değerinde tazminatdavası açtı. Gaviria, patronu olduğu Escobar Inc. ile birlikte geçen sene hukuki işlem başlatmıştı.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR!

Hollywood Reporter'a bir röportaj veren Gaviria, Netflix'in kendi isimlerini, Kolombiya'yı ve kendileriyle alakalı herhangi bir şeyi kullanarak televizyon programı yapmasını ‘tehlikeli’ olarak nitelendirdi. Netflix yetkililerinin korktuğunu ve Escobar'ın ailesine onları tehdit eden uzun bir mektup gönderdiklerini dile getiren Gaviria, talep ettikleri 1 milyar doları alabilmek için görüşmeleri sürdürdüklerini vurguladı.

“Silikon Vadisi'ndeki insanlara kafa tutmaya çalışmıyorum. Onların güzel telefonları ve ürünleri var. Ama hiçbiri Medellin veya Kolombiya'daki kaostan canlı çıkmış değiller. Ben bunu başardım” diyen Gaviria, Netflix'ten bekledikleri ödemeyi alamamaları durumunda kanalın ‘küçük programını’ kapatacaklarını iddia etti.

İlk iki sezonunda Pablo Escobar'ın DEA ajanlarıyla olan kovalamacasını ve Kolombiya'da yaşadıklarını konu eden dizinin üçüncü sezonunda Cali Karteli konu ediliyor.

25 Eyl 2017 - 15:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber