EXPO'ya indirimli bilette son 4 gün

'Çiçek ve Çocuk' temasıyla kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya'ya indirimli bilet almak için süre daraldı

'EXPO2016 Antalya'ya girişte kullanılacak sezonluk kart ve biletler için indirim kampanyasının 22 Nisan'da gece yarısı sona ereceği bildirildi. EXPO 2016'nın ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacağı 23 Nisan gününden itibaren ise gişe fiyatları geçerli olacak. 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla 22 Nisan'da resmi açılışı gerçekleştirilecek 'EXPO 2016 Antalya'da hazırlıklarda sona yaklaşıldı. EXPO kulesi, ülke bahçeleri, Türkiye tema bahçeleri, çocuk adası, çocuk bilim ve teknoloji merkezinin yanı sıra, su, ses ve ışık gösterilerinin yer alacağı EXPO gölü ve Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinin birbirinden farklı lezzetlerinin yer alacağı restoranlar sokağıyla ziyaretçilerini ağırlayacak olan 'EXPO 2016 Antalya'nın açılışı merakla bekleniyor.
22 NİSAN'A KADAR SATIŞ SÜRECEK
Aksu ilçesinde bulunan bin 121 dönümlük sergi alanını ziyaret etmek isteyenler ise günler öncesinden sezonluk kart ve biletlerini aldı. Özellikle indirimli bilet kampanyası yoğun talep görürken, kısa sürede 1 milyondan fazla bilet ve kart satışı gerçekleşti. İndirimli bilet ve sezonluk kartların satışı 22 Nisan gece yarısına kadar devam edecek. Antalya'da Deepo, Mark Antalya, Terracity, Özdilek ve Migros AVM'de sezonluk kart ve bilet satışları devam ederken, Antalya dışından bilet almak isteyenler için ise www.expo2016.org.tr web adresi üzerinden online bilet satışları da devam ediyor. 22 Nisan gece yarısına kadar devam edecek indirimli kampanya boyunca sezonluk kartlar yetişkinler için 60, öğrenci ve 65 yaş üstü olanlar için 30, tek girişlik biletler yetişkinler için 20, öğrenci ve 65 yaş üstü olanlar için ise 10 TL'den satılacak. 23 Nisan'dan sonra ise yetişkinler için tek girişlik bilet 60, öğrenci ve 65 yaş üstü için 30, sezonluk kartta yetişkinler için 180, öğrenci ve 65 yaş üstü için 90 TL fiyatları geçerli olacak.

# expo

18 Nis 2016 - 21:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber