Esra Erol açıkladı: 'Evlilik programları kaldırılıyor mu?'

Esra Erol, canlı yayında evlilik programlarının kaldırılacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı

EVLİLİK

programı sunucusu Esra Erol, canlı yayında evlilik programlarının kaldırılacağı yönünde sosyal medyada çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı. Gözyaşlarını tutamayan Erol, şu şekilde konuştu:

“Son zamanlarda her yerde evlilik programları kaldırılıyor diye söylenmeye başlandı. Hayır, evlilik programları kaldırılmıyor. RTÜK, tüm evlilik programları yapan yapımcıları toplantıya aldı. Bu toplantıda elini masaya vurmadı. Tam tersi ortak fikir birliğince, yapılan evlilik programlarına bir nevi aslında usulüne uygun değilse çeki düzen vermekti amaç. Bir takım sunumlar yapıldı. Neler olmalı, neler olmamalı diye konuşuldu. Ben kendi ekibim ve programım adına gurur duydum. Hamileydim, burada damat adayları bir konudan dolayı kavga etmişti. Sadece o konuyla alakalı bir sunum yapıldı.

10 yıldır bu ekrandayım ve 10 yıldır sizlerin karşısındayım. Her gelen konuğuma karşı kelimelerimi özenle seçmeye çalışıyorum. Hatta yıllar geçtikçe biraz daha sakinleştim. Eskiden daha sert çıkışları olan biriydim. Buradan bir kişiyi kızıp gönderiyor olmak o kişiye zarar vermiyor, onun ailesine ve sevdiklerine zarar veriyor.

Yıllardır ben ve ekibim biz bu işten ekmek yiyoruz. Yaptığım işi çok seviyorum ve inanarak yapıyorum. Kendi içinde öz eleştiri yapabilen, en çok kendine kızan insanlardan biriyim. Yaptığım işin doğru düzgün ve örnek olması lazım. Ben yıllardır hatamı sevabımı bula bula bir noktaya geldim. Tabi ki şuan da 7-24 evlilik programlarının olması şuan şu soruyu getiriyor. "Evlilik programları çığrından çıktı mı?" Ben hiç kimse adına bir şey söyleyemem ama kendi adıma yaptığım evlilik programımın çığrından çıktığını düşünmüyorum. Hatalarımız var mı, var, yanlış yaptığımız var mı, var. Yaptığımız iş asla rekabeti getirmeyecek rekabet ettirmeyecek kadar önemli bir iş.

Normalde reyting kötü olsa, reyting kötü diye açıklama yapıyor derler. Hayır, reytinglerimiz çok iyi iken bu açıklamayı yapıyorum. Sebebi şu, yaptığımız iş asla rekabeti getirmeyecek bir iş. Daha hiç kimse bizi suçlamadan, Allah'a şükür ar damarım çatlamadı. Bir yanlışın akabinde yaptığım bir açıklama değil.

Şunu söyleyebilirim ki, yıllardır ispatlamaya çalıştım, cast değiliz diye. Benim programıma katılan hiç kimse cast olmadı, olamazda. Ben ve ekibimin beraber yürüttüğümüz işimiz bu. Burada 14 günlük izinlerini değerlendirmek için burada evlenmek için gelen konuklarım var.

Bazen kontrolü kaybettiğimiz anlar ve olaylar oluyor olabilir. Ama bir eş olarak, 2 çocuk annesi bir kadın olarak, en önemlisi annesine babasına bağlı bir evlat olarak şunu söyleyebilirim ki, ben yaptığım işi çok seviyorum, ekran başındaki izleyici benim için çok kıymetlidir. Siz bana ne eleştiri getirirseniz getirin. Boynum kıldan incedir. Yaptığım işe daha çok sahip çıkacağım. Asla programıma leke getirmeyeceğim. Buna fırsat vermeyeceğim. Amaç bunu yaratmak buna fırsat vermeyeceğim. RTÜK hepimizin tepesindedir. Uyarıyı yapar. Ensemizde kılıçtır. Ama şunu söylüyorum ki, benim adalete kurallara saygım sonsuzdur. Ama benim asıl adaletim, kendi vicdan terazimdir.”

01 Mar 2016 - 16:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber