Esnaftan 'Pespa' çıkarması

Alanya'da faaliyet gösteren Kendi sektörlerindeki gelişmeleri görmek için reklam ve tabelacı esnafı, ALESO'nun desteğiyle 'Pespa Fuarı'na katıldı

ALANYA

Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir 

İstanbul'da düzenlenen 'Pespa Fuarı'na Alanya'dan katılan 11 esnafa başarılar diledi. 13 Aralık'a kadar sürecek olan fuarla ilgili bilgiler veren ALESO Başkanı Demir, "Baskı sektörü, geniş format baskı, serigrafi, ticari baskı, endüstriyel reklam konusunda üyelerin son çıkan teknolojik makinaları yerinde incelemeleri ve işlerini geliştirmeleri düşüncesiyle 11 reklam ve tabelacı esnafımızı odamızın desteği ile İstanbul pespa fuarına gönderdik. İnşallah fuara katılan esnafımız bu fırsatı değerlendirir ve işleri daha iyi olur. Tüm esnaflarıma başarılar dilerim" dedi.

12 Ara 2015 - 00:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber