Eser Yenenler o gece hakkında ilk kez konuştu

'3 Adam'dan Eser Yenenler, popçu Murat Boz ve 'İşte Benim Stilim' yarışmacıları Nihal-Bahar Candan'ın da katıldığı olay partiyle ilgili konuştu

ESER Yenenler, yaklaşık bir ay önce Murat Boz, Bahar-Nihal Candan gibi isimlerin katıldığı bir parti düzenlemişti. Partinin ardından Murat Boz’un, Bahar Candan ile yakınlaştığı ve bu sebeple Aslı Enver’in ünlü popçuyu terk ettiği iddia edilmişti. Yenenler, dün akşam katıldığı 'Beyaz Show’da çarpıcı açıklamalar taptı.

Beyazıt Öztürk’ün “Ne oldu o gece, nasıl bir gece yaşadın?” sorusuna ünlü isim, “Ben böyle bir şey görmedim. Bir şekilde 13 yıldır televizyondayım. 3 haftadır perişan oldum” karşılığını verdi.

"BASINDA ÇIKAN EV BENİM DEĞİL, KOMŞUMUN"

Basında çıkan evin yan komşusuna ait olduğunu belirten Yenenler, işi şakaya vurdu ve “Yan komşu aradı, ‘teşekkür ederiz evimiz değerlendi’ dedi. Benim evim biraz daha ofis gibi. '3 Adam’ın skeçlerini çekiyoruz. Toplantılar yapıyoruz” açıklamasını yaptı.

"BEYAZIT ABİ ÜÇ KERE GELDİ"

Eser Yenenler, evin alt katında müzik tesisatının ve oyuncakların olduğu bir oda kurduğunu anlatarak, “Müzisyen arkadaşlarımın hepsi gelir. Her hafta toplanırız, müzik yaparız. Özel kutlamaları evimde yaparız. Burası benim için hayaldi. ‘Eser kulüp açtı’ dediler, iş garip bir yere gitti. '3 Adam’da da anlatıyorduk benim evi. Beyazıt Abi, konuya hakim, kendisi üç kere geldi" ifadelerini kullandı.

Beyazıt Öztürk, Yenenler’in konuşmasının ardından konuyu değiştirdi.

10 Haz 2017 - 12:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber