En Hızlı Büyüyenler Listesi'nde Antalya'dan 7 firma

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde oluşturulan 'TOBB Türkiye 100- Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi' listesinde Antalya'nın 7 firma ile İstanbul ve Ankara'nın ardından üçüncü sırada yer aldığını açıkladı.

En Hızlı Büyüyenler Listesi'nde Antalya'dan 7 firma
Haber albümü için resme tıklayın

TOBB öncülüğünde, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla 2011 yılından beri 'TOBB Türkiye 100' programının yürütüldüğünü belirten Davut Çetin, “Satış gelirlerine göre yapılan değerlendirmeye göre 2016 yılında bu listede Antalya'dan 5 firma yer alıyordu. 2015-2017 dönemi büyüme oranlarını değerlendiren son açıklanan listede ise 7 firmamızın yer aldığını görüyoruz. Dinamizmleri ile fark yaratan firmalarımızı kutluyorum. Antalya'nın, İstanbul ve Ankara'nın ardından üçüncü sırada yer alması bizleri gururlandırmıştır. Gelecek yıllarda kentimizden daha fazla sayıda firmanın listede yer almasını diliyorum" dedi. TOBB Türkiye 100 listesinde yer alan Antalya firmaları ise Desird Tasarım, Ares Tersanecilik, CW Enerji, Fora Mühendislik, Altunsan Turizm, TDT Havacılık ve İN-TEK firmaları oldu.

20 May 2019 - 12:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber