Emniyetiniz için çalışıyorlar

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında motosiklet sürücülerine kask dağıttı

İLÇE Emniyet Müdürü Berhan Ergenç, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amir Vekili Cebrail Altunsu önderliğinde Mehmet Oğuz Bulvarı'nda yapılan uygulamada, şehir merkezinde durdurulan kasksız motosiklet sürücülerine kask hediye etti. Yaklaşık 1 saat süren uygulama, renkli görüntülere sahne oldu. Bazı kasksız motosiklet sürücüleri polisi görünce kaçmak istedi. Ancak kask dağıtıldığı fark eden sürücüler daha sonra uygulama noktasına yöneldi. Ceza yazmak yerine kask hediye edildiğini gören sürücüler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

KASK UYARISI

Polisin uygulamasından memnun kalan sürücüler, "Bugün ceza yerine kask verdiler. Çok şaşırdık. Emniyet mensuplarına çok teşekkür ediyoruz" dedi. İlçe Emniyet Müdürü Berhan Ergenç ise 'Kaskın da aklın da başında olsun' sloganıyla kask kullanımının önemine dikkat çekti. Ergenç, "Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşa kaskın önemini anlatmak amacıyla kask dağıtıyoruz. Kasksız sürücülerin karıştığı kazalarda ölüm oranı yüzde 70 civarında. Kaskın önemine vurgu yapmak adına kask dağıtım programı düzenledik ve 200 adet kask dağıttık" dedi.

08 May 2014 - 10:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber