Emişbeleni'ni tek başına dolaşıyor

2009-2014 arası Emişbeleni Belediye Başkanı olan Nurettin Uludağ, 1 Kasım öncesi sahaya tek başına indi.

Haber: Alper KUTAY
ADALET
ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) Alanya'daki önemli simalarından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, 1 Kasım Seçimleri öncesi doğup büyüdüğü mahalleye giderek tek başına seçim çalışması yaptı. Emişbeleni Belediyesi'nin Büyükşehir Yasası'nın yürürlüğe girdiği 30 Mart 2014'te kapanması üzerine Büyükşehir Koordinatör Yardımcısı olan Uludağ, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu ile 2004'de bir seçim çalışması sırasında çektirdiği fotoğrafı da paylaşarak, "İlk günkü aşkla yola devam ediyoruz" dedi.




12 Eki 2015 - 18:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber