Elikesik'te 'mobese' dönemi

Elikesik Mahallesi'nde artan asayiş olaylarından sonra Muhtar Boz dört bir yana güvenlik kamerası yerleştirdi

Haber: Alper KUTAY
ALANYA'NIN
batısında, şehir merkezine en yakın kırsal mahalle olan Elikesik'te güvenlik kamerası (mobese) dönemi resmen başladı. Son dönemde mahallede artan hırsızlık olaylarından dolayı vatandaşın mağdur olduğunu gören ve artan şikayetler karşısında önlem almak için düğmeye basan Elikesik Muhtarı Yusuf Boz, mahallenin farklı noktalarına çok sayıda güvenlik kamerası yerleştirdi. "Mahalle artık gece gündüz mobese kameralarıyla izlenecek" diyen Muhtar Boz, şu bilgileri verdi: "Hırsızlık, güvenlik ve asayiş olayları için kameralarımız sürekli kayıtta olacak. Muhtarlık ofisinden 7- 24 izlenecek. Bazı bölgelerde halen eksik kamera var. Mahalle halkı artık daha dikkatli olsun, çünkü mahalleye girip çıkarken biri onları gözetliyor olacak. Bu projede emeği geçen herkese bin kere teşekkürler. İyi ki varsınız."

28 Eyl 2016 - 12:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber