Ekonomide 'VIP Kart' hareketi

ALKÜ, Alanya Belediyesi ve Alanya esnafı ile ortaklaşa yürütülen "Alanya Esnafı Üniversitesine Sahip Çıkıyor" Projesi çerçevesinde hazırlanan "VIP Kart" öğrencilerle buluşuyor

ESNAF ile öğrencileri buluşturmayı hedefleyen VIP Kart’ın Kestel kampüsünde bulunan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meslek Yüksekokulu öğrenci ve personeline dağıtımı gerçekleştirildi.

VIP Kart'ın öğrencilere dağıtılmasıyla, gerçekleştirilen projeden çok memnun olduklarını ifade eden öğrenciler, bu kart sayesinde indirimli alışveriş yapabilecek olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

ALKÜ bünyesinde bulunan diğer fakülte ve yüksekokullardaki öğrenci ve personele de dağıtımı devam eden VIP Kart ile kart sahipleri anlaşmalı işyerlerinden indirimli alışveriş yapabilecekler.

KAYMAKAMDAN VIP KART’A DESTEK

Ayrıca, çeşitli kurum ve kuruluşlardan da destek gören VIP Kart, proje sorumlusu Ayşenur Özdoğan Gülmez tarafından Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven’e de takdim edildi. Proje hakkında bilgiler veren Gülmez, Kaymakam Tanrıseven’den projeye destek istedi. Kaymakam Tanrıseven, Alanya esnafı ile öğrencileri bir araya getiren projenin Alanya ekonomisine katkılar sağlayacağını belirterek, atılacak her adımda Kaymakamlık olarak destek verileceğini ifade etti.

24 Şub 2016 - 22:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber