Ehliyetsiz sürücü öğrencilerin arasına daldı

Çorum’da ehliyeti olmayan 18 yaşındaki İsa E.'nin kullandığı otomobil okuldan çıkan öğrencilerin arasına daldı. Kazada 4 kız öğrenci yaralandı

KAZA bugün Çorum'un Üçtutlar Mahallesi Albayrak Caddesi üzerinde meydana geldi. İsa E., yönetimindeki 19 DK 365 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirince okul çıkışı yol üzerinde yürüyen ve sırtları otomobile dönük olan Çorum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin arasına daldı. Kazada otomobilin çarptığı yaşları 17 ile 18 arasında değişen öğrenciler Rabia Çatal, Fatma Gülcan, Pınar Canan Şen ve Eda Yıldız yaralandı.

Kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan ve vücutlarında kırıklar olan yaralılar ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan sürücü İsa E.'nin ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı.

11 Şub 2015 - 20:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber