Ebru Şallı'dan, Arda Turan'a teşekkür!

Ebru Şallı, Arda Turan'a Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti

YEŞİL sahadaki başarısının yanı sıra yardımsever kişiliğiyle de bilinen Arda Turan, bir kez daha alkışlanacak bir davranış sergiledi. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne 10 adet akülü tekerli sandalye bağışlayan Barcelonalı futbolcu, evinden dışarı çıkamayan ve hareket özgürlüğü olmayan onlarca engelli bireyin umudu oldu.

EBRU ŞALLI'DAN, ARDA TURAN'A TEŞEKKÜR
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne gizlice tekerlekli sandalye bağışında bulunan Turan'ın bu yardımı derneğin sözcüsü olan ünlü sunucu Ebru Şallı'nın önceki gün yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. Dernek bünyesindeki gençlere pilates dersleri vererek ağrılarından kurtulmalarını sağlayan Şallı, Arda Turan'a şu sözlerle teşekkür etti:

BU YARDIMI İLK DEĞİL
Çok mutlu bir haber paylaşıp örnek bir davranışla güne başlamak istedim. Gönüllü görev aldığım Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Merkezi'ne milli gururumuz Arda Turan'ın yapmış olduğu büyük desteklerden dolayı ona teşekkürlerimizi sunuyoruz." Yaptığı bu yardımla 7'den 70'e herkese örnek olan yıldız futbolcu daha önce de Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu içindeki Adalet Anaokulu'nda eğitim alan çocukların yemek masraflarını karşılamıştı. Soma'daki maden faciasında babalarını kaybeden çocuklara da La Liga şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi için aldığı primleri bağışlayan Turan, ayrıca bölgeye bir ilkokul ve lise yaptırmak için kolları sıvamıştı.

İNSTAGRAMDAN DUYURDU
Derneğin sözcüsü olan Ebru Şallı da pilates dersleri vererek omurilik ağrısı çeken gençlere destek vermişti. Güzel sunucu, Arda Turan'ın gizlice yaptığı yardımı da İnstagram sayfasından takipçilerine duyurdu.
 

20 Eyl 2016 - 10:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber