Duygusal ziyaret

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Alanya'ya konsere gelen şarkıcı Ahmet Şafak, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte şehit Coşkun Nazilli'nin baba evini ziyaret etti

Haber: Alper KUTAY
ALANYA
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve konser için Alanya'ya gelen şarkıcı Ahmet Şafak, geçtiğimiz Mart ayında Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik operasyonlar sırasında şehit düşen Özel Harekat Polisi Coşkun Nazilli'nin Alanya'daki baba evini ziyaret etti.  Ziyarette Şehit Nazilli'nin annesine çiçek takdim eden Ahmet Şafak, Nazilli Ailesi'nin acısını paylaştığını belirterek, "Allah bir daha böyle acılar göstermesin" diye konuştu. Ziyarette MHP İlçe Başkanı Hilmi Er ve şehit Coşkun Nazilli'nin ağabeyi olan MHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Nazilli de hazır bulundu.

19 May 2016 - 22:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber