Dualarla uğurlandılar

Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi tarafından, Alaiye-Çatalca şehitlerini anma etkinliği çerçevesinde düzenlenen geziye katılan 200 kişi otobüslerle Çanakkale’ye hareket etti

ÇANAKKALE yolcularını uğurlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geziye katılan annesi Müzeyyen Yücel’i de Çanakkale’ye yolcu etti. Balkan Savaşı sırasında Çatalca'da şehit düşen 157 Alanyalı askerin ölümlerinin 103. yılında  düzenlenen gezi, 5 gün sürecek. Anma programına katılan 200 kişi dualar eşliğinde Çanakkale’ye uğurlandı. Başkan Yücel, annesi Müzeyyen Yücel’in de aralarında bulunduğu 200 kişiyi yolcu etti. Alanya Belediyesi, Alanya Kent Konseyi ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) işbirliğinde gerçekleştirilecek anma programı kapsamında mevlit okutulup şehitlik ziyareti yapılacak. Gezi programına şehit aileleri ve öğrenciler de katıldı. Çanakkale, Çatalca, Edirne, İstanbul ve Bursa’yı kapsayan 5 günlük gezide, öğrencilerin ve şehit yakınlarının tüm masraflarını Alanya Belediyesi karşılıyor.

15 Kas 2015 - 18:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber