Dry Çivit'ten 'Evlere' şenlik

Dry Çivit firması, adresten alıp adrese teslim kuru temizleme hizmetine başladı

DRY Çivit'ten yeni uygulama. Adresten alıp adrese teslim kuru temizlemehizmeti vermeye başlayan Dry Çivit, Pelitlik Mahallesi, Stat Caddesi üzerindeki şubesiyle vatandaşlara hizmet veriyor. Dry Çivit Kuru Temizleme İşletme Müdürü Turgay Söylemez, işletmelerinin, yeni yönetimi ve 10 yılı aşkın deneyimleriyle müşterilerine hizmet sunduğunu söyledi. Realstar marka gerçek kuru temizleme makineleri ve tecrübeli personelleriyle daima kaliteli hizmet verdiklerini dile getiren Söylemez, “Şirketimiz yeni yönetim anlayışıyla teknolojiyi takip ederek, yenilikçi yapısı ve çalışanlarının eğitimine verdiği önemle sektörde belli bir konuma geldi. Ayrıca müşterilerimize Vipcart ile ayrıcalıklar sunuyoruz. Hizmette başarı ve sürekliliğin teminatı, dürüstlük ve kalitedir. Adresten alıp, adrese teslim uygulamamızdan yararlanmak isteyen müşterilerimiz 5127776 numaralı telefondan bilgi alabilirler” dedi.

04 Tem 2013 - 00:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber