Dr. Gürkanlar basınla tanıştı

ALANYA Özel Can Hastanesi'nin yeni beyin cerrahı uzmanı Yrd. Doç. Dr. Doğa Gürkanlar, basın mensuplarıyla tanışma

- Kübra DUMAN
kahvaltısında biraraya geldi. Başkent Üniversitesi Alanya Araştırma ve Uygulama Merkezi'nden ayrılan ve Özel Can Hastanesi'nde göreve başlayan Gürkanlar, gazetecilere özgeçmişi hakkında bilgi verdi. Özel Can Hastanesi'nde teknolojik donanımlarını sağladıklarını belirten Gürkanlar, "Hasta portföyümüzü  belirliyoruz. Bu şekilde Can Hastanesi'nde de başarılı olacağıma inanıyorum" dedi. Özel Can Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Yıldız ise, "Doğa bey, mesleki ve kişisel olarak taktir ettiğimiz bir arkadaşımız. Kadromuza katmış olduğumuz için mutluyuz. Daha da güçlendiğimize inanıyorum. Sağlık hizmetlerini daha iyi sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

#

09 Eki 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber