Doktorundan ilk açıklama! İşte Erdoğan Demirören'in ölüm nedeni

Hayatını kaybeden Demirören Holding Başkanı Erdoğan Demirören'in doktoru, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "31 Mayıs 2018'de yoğun bakımdaydı. Solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti" dedi

BİR süredir İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavi gören Demirören Holding Başkanı Erdoğan Demirören hayatını kaybetti.

ÖLÜM NEDENİ SOLUNUM YETMEZLİĞİ

Erdoğan Demirören'in vefatının ardından hastaneden açıklama yapıldı. Demirören'in doktoru yaptığı açıklamada, "Değerli basın mensupları burada size acı haberi vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. İşinsanı Erdoğan Demirören bugün 11:53 itibariyle aramızdan ayrılmıştır. Bir süredir solunum yetersizliği nedeniyle tedavi altında olan sayın Erdoğan, ailesinin yakın ilgi ve alakası hastanemizin personelinin yoğun çabalarıyla bugüne kadar ızdırap çekmeden yaşamını sürdürmüştür. Bugün itibariyle tüm ülkemize, yakınlarına, baş sağlığı diliyoruz. 31 mayıs 2018 itibariyle hastanemiz yoğun bakımına kendisi alınmıştır. Solunum yetersizlik nedeniyle tıbbi destek ve tedavisi sürdürülmüştür." ifadelerini kullandı.

MEHMET SOYSAL: CENAZE PAZAR GÜNÜ FATİH CAMİ'NDE

Demirören Medya Grup Başkanı Mehmet Soysal, ise şu açıklamayı yaptı: "Biz Demirören ailesi olarak gerekli cenaze töreniyle ilgili açıklamayı resmi olarak da yapacağız ama Pazar günü Fatih Camii diye düşünüyoruz."

08 Haz 2018 - 12:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber