Doğa doludizgin

Alanya'nın önemli özel eğitim kurumlarından Alanya Doğa Okulları, sergilediği tiyatro ve öğrencilerine uyguladığı eğlenceli ders eğitim programlarıyla fark yaratmaya devam ediyor

ALANYA Doğa Okulları öğrencileri Alanya Kültür Merkezi'nde önceki gün "Her Hırsız Haydut Değildir" adlı bir tiyatro oyunu sergiledi. Velilerin yanısıra çok sayıda öğrencinin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'in de katıldığı oyun büyük beğeni topladı. Alanya Doğa Okulları drama öğretmeni Nazlı Doğan tarafından 3 aylık bir çalışma ile hazırlan tiyatro oyunu Alanya Doğa Okulları son sınıf öğrencileri tarafından sergilendi. Öğrenciler performansları ile profesyonel tiyatro oyuncularına adeta taş çıkardılar. Alanya Doğa Okulları öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da tiyatro alanında başarılı öğrenciler yetiştirdiğini göstererek velilerin taktirini topladı.
DOĞA'DA EĞLENCELİ OYUN
Öte yandan Alanya Doğa Okulları, akademik olarak öğrenilen bilgiyi doğru kullanma, zamanı etkili yönetme ve bir grup olma gibi birçok kazanım elde edilen Junior Fun Quiz programıyla da öğrencilerine farklı duygular tattırdı. Oyun sırasında öğrencilerin, dönem boyunca gördükleri konularda öğrendikleri ifadeleri eğlenceli bir ortam içinde tekrar edilmesini sağlayan bir yarışma olan oyun, bireysel bir yarışmadan ziyade bir takım oyunu olarak öne çıkıyor. Yarışma değişik etaplardan oluşmakta ve tüm etapların sonunda en fazla puanı toplayan takım birinci olmakta. 1-A ve 1-B sınıfları ile konferans salonunda düzenlenen organizasyonda 1-A sınıfından 30 puanla Defne Akkuş, Gaye Akdere, Kamilla Teiubova, Jaden Potter, Sare Kiriş birinci olurken, 1-B sınıfından 25 puanla Ali Sarp Çavga, Ada Gencelli, Beren Ak, Burak Ege Kayabaşı, Enes Topçu, Mahar Vaurusen kendi sınıflarında birinciliği kazandılar.

20 May 2016 - 22:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber