Dim Vadisi'ne otobüs seferleri yüzleri güldürdü

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Dim Vadisi’ndeki mahallelerde yaşayan ya da o bölgeye gezmeye gitmek isteyen vatandaşlar için otobüs seferleri başlattı

ANTALYABüyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelere alt yapı yatırımlarının yanı sıra vatandaşların temel sorunları arasında ön sıralarda gelen ulaşım sorununu da çözdü. Dim Vadisi ve çevresindeki mahallelerde yaşayan vatandaşların şehre gelip gitmelerinde büyük kolaylık sağlayacak bir toplu ulaşım  aracı vatandaşın hizmetine sunuldu. 
Hafta içi günde üç sefer yapılacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen midibüs Hafta içi her gün Alanya Köy Dolmuş durağından hareketle, 25 metreli yolu takip edip çevre yolundan Tosmur Mahallesi içinden geçerek Dim Vadisi’ne gidecek. Gidişler eski yoldan olacak. Bıçakçı, Üzümlü mahallelerinden geçecek olan midibüs, Ak Köprü’den yeni yola dönecek. Yeni yolda ise Uzunöz ve Kuzyaka Mahalleleri’nden geçecek olan midibüs Tosmu mahallesinde köprüden geçerek tekrar eski yoldan Tosmur güzergahından geri dönecek. Hafta içi sabah 06:00,  öğlen 12:00 ve  akşam 18:00’de olmak üzere günde üç kez hareket edecek olan midibüste  öğrenci 2, büyükler ise 4 lira  ödeyecek.
Vatandaş ve muhtarlar hizmetten memnun
Dim Vadisi’nde yaşayan vatandaşlar ve mahalle muhtarları, “ Antalya Büyükşehir Belediyesi bölgemize önemli yatırımlar yaptı. Ak Köprü, yolun sıcak asfaltla kaplanması su ve benzeri bir çok alanda yatırımlar aldık. Ulaşımda zorluklar yaşıyorduk. Sağ olsun Menderes Türel başkanımız bu sorunumuzu da giderdi. Şimdi şehre daha rahat ve daha ucuz bir şekilde gidip gelebiliyoruz. “ dedi.

14 Kas 2018 - 18:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber