Dim'e Malatya'dan Onur Plaketi

Duayen gazeteci Yavuz Donat'la birlikte Elazığ'dan Malatya'ya geçen KGK Genel Başkanı Dim'e, Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği tarafından 'Onur Plaketi' takdim edildi

Dim'e Malatya'dan Onur Plaketi
Dim'e Malatya'dan Onur Plaketi
Haber albümü için resme tıklayın

Dim'e Malatya'dan Onur Plaketi

SABAH

Köşe Yazarı, duayen gazeteci Yavuz Donat'la birlikte dün Elazığ'a giden Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Elazığ temaslarının ardından bugünü Malatya'da geçirdi.
Elazığ'da dün akşam Kanal Fırat'ın canlı yayın konuğu olan ve KGK'ya ilişkin soruları yanıtlayan Dim, ardından Donat'la birlikte Malatya'ya gitti.
Malatya Kitap Fuarı'na katılan Donat ve Dim, burada öğrencilerle sohbet ettiler. Dim "Gençlerin kitaba olan ilgisi memnuniyet verici. Anadolu’nun en büyük kitap fuarının Malatya’da oluşu da ilginç" dedi.
Dim ve Donat, daha sonra Malatya’da Nadire Dernek İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle sohbet etkinliğine katıldılar, gazetecilik mesleği ve sosyal medya üzerine soruları cevapladılar.

ÖDÜL TÖRENİNE KATILDILAR

Dim, Malatya'da kurulan ve KGK üye adayı olan Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği'nin Yılın Spor Adamları Ödül Töreni'ne de katıldı. Dim, burada yaptığı konuşmada KGK'yı anlattı. Organizasyonda Dim'e Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği Başkanı Akif Çelik ve yönetimi tarafından 'Onur Plaketi' verildi.

02 May 2019 - 21:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber