Dev adamlar Alanya'da! Kleopatra Plajı’nda güç savaşı yaşandı

Alanya Tanıtım Vakfı girişimleriyle bu sene bir ayağı da Alanya’da düzenlenen Strongman Dünya Serisi Şampiyonlar Ligi, bugün Kleopatra Plajı’nda start aldı.

Dev adamlar Alanya'da! Kleopatra Plajı’nda güç savaşı yaşandı
Haber albümü için resme tıklayın

ALANYAhalkı ve turistlerin de büyük ilgi gösterdiği güç yarışında cüsseleriyle hayrete düşüren sporcular ter döktü. Alanya Belediye BaşkanıAdem Murat Yücel de dev adamların yarışını izleyenler arasındaydı. Başkan Yücel, etkinlik açılışında yaptığı konuşmada, “Dünyanın en güzel şehrinde, dünyanın en güzel insanlarını ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz” dedi. Dev adamların kıyasıya mücadelesine tanık olmak için Kleopatra Plajı’nı dolduran vatandaşlar ve turistler, organizasyona tam not verdiler. Yarışların ikinci etabının yarın İskele Yapay Şelale önünde saat 14.00’de başlayacağı bildirildi.

19 Nis 2019 - 17:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber