'Demokrasi Nöbeti' için nöbetteler

FETÖ/PDY darbe girişimine karşı tutulan demokrasi nöbetlerine, Antalya İl Afet ve UMKE ekipleri de destek sağlıyor

İL Sağlık Müdürlüğü'nün talimatıyla, demokrasi nöbetlerinin ilk gününden bu yana büyük bir özveriyle çalışan Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekibi, Cumhuriyet Meydanı'nda 45 sağlık personelinden oluşan 6 tim ile sağlık tedbirleri aldı, acil müdahalelerde bulundu. 15 Temmuz 2016 tarihinde saat 23.20'de başlayan ve her gün sabah saatlerinde sona eren sağlık nöbetlerinde, 2 adet 4x4 kurtarma ambulansı, 2 adet 4x4 UMKE aracı, 1 adet motosikletli UMKE aracı, 2 adet motosikletli ambulans, 1 adet protokol ambulansı, 1 adet acil durum ambulansı görev yapıyor. Ayrıca meydana sahra hastanesi kurularak 20.00-05.00 saatleri arasında sağlık hizmeti veriliyor. Hem demokrasi hem de sağlık nöbetini tutan sağlıkçılara en büyük destek de kurum amirlerinden geldi. Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Murat Özdemir ve kurumların müdür yardımcıları ile şube müdürleri, sağlıkçıları zaman zaman ziyaret ederek hem demokrasi nöbeti tuttu hem de personelin yanında oldu.
‘BİZLER İÇİN GURUR VERİCİ’
Alanda bulunan sağlık çalışanlarıyla sohbet ederek verilmesi gereken hizmet hakkında görüş alışverişinde bulunan Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, sağlıkçılar olarak hem vatandaşa hizmet vermek hem de geleceğimize, ülkemize, demokrasimize sahip çıkmak için meydanlarda olduklarını dile getirdi. Bugün devlete sahip çıkılmazsa, yarın özgür bir gelecek temin edilemeyeceğinin altını çizen Hülür, "Darbe teşebbüsünün başlangıcından itibaren Antalya olarak gerekli önlemleri aldık. Kentimizde sağlık hizmeti anlamında hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Bu bizler için gurur verici. Halkımızın sağduyusu ve girişimleri sayesinde Allah'ın izniyle ülkemiz bu beladan da kurtulacaktır. Demokrasi nöbetleri devam ettikçe bizler de hem bu nöbeti hem de sağlık nöbetini tutmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

03 Ağu 2016 - 21:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber