Demirtaş'ta asfalt sevinci

Alanya Belediyesi, Demirtaş Mahallesi'nde asfaltlama çalışmalarını sürdürdü

ALANYA Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Demirtaş Mahallesi merkez yolu ile 3 mahallenin kullandığı grup yolunu asfaltladı. Uğrak, Yeşilöz ve Büyükpınar Mahallesi’nin ortak kullandığı ve Demirtaş merkeze bağlanan 3 kilometrelik yol, ekipler tarafından asfaltlanarak hizmete açıldı. Çalışmaların ardından sürücüler ve vatandaşlar Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Bu yolun Demirtaş halkı ve esnafı için büyük önem arz ettiğini belirten Demirtaş Mahalle Muhtarı Ramazan Mecek, “Birçok mahalle Demirtaş merkeze ulaşımlarını bu yoldan sağlıyordu. Ancak bugüne kadar yol bozuk olduğu için sürücüler tarafından tercih edilmiyordu. Alanya Belediyesi’ne bu yolun önemini anlattık ve çalışmalara başlandı. Bugün de yolun tamamı asfaltlandı. Adem Murat Yücel’e ve çalışanlara teşekkür ederim” dedi.

24 Eyl 2014 - 03:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber