Dekan başladı

TEMMUZ 2010'da Bakanlar Kurulu kararı ile kuruluşu resmiyet kazanan Akdeniz Üniversitesi Alanya Mühendislik Fakültesi Dekanlığına geçtiğimiz ay atanan Prof. Dr. Akın Altun, görevine başladı.

Altun, göreve başlar başlamaz Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) yönetimini ziyaret etti. Kerim Aydoğan’dan Alanya ile ilgili bilgiler alan Altun, "Alanya, hem Akdeniz’in, hem de Türkiye’nin incisi. Kaliteli ve iyi bir eğitim vermeyi hedefliyoruz. Öğrenci alım çalışmalarına da başladık. Birikimlerimi Alanya için kullanacağım. Alanya’ya farklı bir mühendislik bakış açısı getireceğim. Kolları sıvayıp, hemen işe başlayacağız" dedi. Aydoğan da Altun'a "Her zaman destekçiniz olacağız" dedi.

#

04 Mar 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber