Dans ederken başını zemine çarpan dansçı kurtarılamadı

Antalya'da bir ay önce çalıştığı otelde dans sırasında takla atarken başını zemine çarpan Lewis Chioğurei (22), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

OLAY, yaklaşık bir ay önce Serik'in Belek Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Otelde animatörlük yapan Zımbabwe vatandaşı Lewis Chioğurei, dans ederken takla atmaya çalıştığı sırada başını sert zemine çarptı. Fenalaşan Lewis Chioğurei, otel görevlileri tarafından çağrılan ambulans ile Antalya'da özel bir hastaneye getirildi. Burada tedavisi süren Chıoğurei, dün yaşamını yitirdi. Lewis Chioğurei'nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Lewis Chioğurei'un cenazesi ülkesine gönderilecek.

10 Eki 2018 - 11:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber