Damlataş’ta içler acısı görüntü

Alanya’nın en çok turist çeken bölgelerinden biri olan Damlataş’ta yağmur menfez hatlarının durumu içler acısı

BÖLGEDE bulunan bazı menfezlerin üzerindeki beton blokların yıllar içinde yıpranarak deforme olduğunu belirten vatandaşlar, kimi menfezlerde çökme meydana geldiğini kaydederek yetkililerin bu duruma bir önlem almasını istedi. Sorumluları göreve davet eden vatandaşlar, “Yüksek sezonda bu manzara Alanya’nın imajını zedeliyor. Üstelik olası bir kazaya da davetiye çıkarıyor. Bir turistin menfezin çökmesi sonucu buradan düşmesi halinde bunun hesabını kim verecek?” dediler.

11 Tem 2018 - 13:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber